Liity jäseneksi

Liity jäseneksi Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistykseen. Yhdistyksen hallitus käsittelee kokouksessaan kaikki jäsenyydet ja vahvistaa jäsenyyden kokouksen jälkeen. Voit liittyä varsinaiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi yhdistykseen.

Yhdistyksen säännöt löydät tästä linkistä.

Rekisteriselosteen löydät tästä linkistä.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut maksetaan yhdistyksessä kalenterivuosittain, eli ajalle 1.1.-31.12. Jäsenmaksu saapuu maksettavaksi aina vuoden alkupuoliskolla. Pääsääntöisesti suosimme sähköpostilaskua, mutta saat toki tarvittaessa myös paperilaskun!

  • Yhdistyksen jäsenmaksu 33 € / kalenterivuosi (pidätämme oikeuden hinnan tarkistamiseen)
  • Perhejäsenyys 18 € / kalenterivuosi (Varsinainen jäsen ilmoittaa vain nimitiedot perhejäsenestä, jolle hän haluaa maksaa perhejäsenyyden. Perhejäsenellä ei ole äänestysoikeutta. Perhejäsenyys laskutetaan varsinaisen jäsenen laskun yhteydessä). 
  • Yhdistyksen kannatusjäsenmaksu 100 € / kalenterivuosi
  • Ainaisjäsen 330€ (kertamaksu)

Liittyminen

Voit liittyä jäseneksi oheisen lomakkeen kautta henkilökohtaisesti, tai ostaa jäsenyyden lahjaksi perheenjäsenille tai työkavereillesi. Valitse alla olevista linkeistä liittymishakemustyyppi ja surffaa kohti EKEYtä!

Säännöt

Huomaathan, että liittyessäsi sinun tulee hyväksyä yhdistyksen säännöt. Säännöt pääset lukemaan sivun yllä olevasta linkistä. Huomioithan myös samalla, että tietosi tallennetaan EKEY:n ylläpitämiin rekistereihin jäsenyytesi ajaksi.

Tietosuojaseloste

Päässet tutustumaan yhdistyksen tietosuojaselosteeseen tästä.

Tervetuloa EKEY:n jäseneksi!