Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistys EKEY ry

Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistys EKEY toimii koko Etelä-Kymenlaakson alueella auttaen hädässä olevia eläimiä ja ihmisiä niiden ympärillä. Ekey toimii vapaaehtoisvoimin.

Ekey vastaanottaa mahdollisuuksien mukaan populaatiokissoja ja kodinvaihtajia sekä valvontaeläinlääkärin huostaanottamia eläimiä. Lisäksi vastaamme Etelä-Kymenlaakson löytöeläintoiminnasta. Kaikilta Ekeylle tulleilta eläimiltä tarkastetaan siru ja omistajaa tavoitellaan sirutietojen perusteella (Suomeen rekisterödyistä siruista).

Ekeyn eläimet madotetaan, rokotetaan, sirutetaan ja steriloidaan/kastroidaan tarpeen mukaan. Lisäksi muut esille tulevat terveysongelmat hoidetaan. Eläintalolla kuiskaajat sosiaalistavat ja aktivoivat eläimiä päivittäin. Haluamme tutustua eläimeen hyvin ennen kodin etsintää, jotta osaamme etsiä tälle sopivan kodin.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä erilaisissa eläimiin liittyvissä ongelmissa kuten lemmikin karattua, löydettyäsi lemmikin tai kodittoman eläimen tai aran eläimen käsittelyssä. Pyrimme auttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Pyydysloukut kissalle

Ekeyllä on metalliverkko- sekä vaneriloukkuja. Lainaamme kissan pyydysloukkuja 50€ panttia vastaan. Pantin saat takaisin kun loukku palautetaan takaisin ehjänä ja puhtaana. Opastamme ja mahdollisuuksien mukaan myös avustamme loukutuksessa.