Etelä-Kymenlaakson löytöeläimet

Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistys ry (Ekey ry) toimii eläinten hyvinvointilain 26 §:n mukaisena irrallaan tavattujen ja kiinni otettujen koirien ja kissojen sekä muiden pienikokoisten seura- ja harrastuseläinten talteenottopaikkana Kotkan, Haminan, Pyhtään, Miehikkälän ja Virolahden alueilla. Löytöeläintä säilytetään 15 päivän ajan. Jos omistaja ei 15 päivän aikana lunasta lemmikkiään, eläin siirtyy Ekey ry:n omistukseen, ja tälle etsitään uusi koti.

Tähän päivitämme tiedot kiinniotetuista eläimistä 24 tunnin sisällä saapumisesta.

Eläin luovutetaan omistajalleen vain erikseen sovittuna ajankohtana. Ekey ry:llä on oikeus periä eläimen omistajalta tai haltijalta korvaus eläimen talteenotosta ja muusta hoidosta aiheutuneista kustannuksista. Maksu suoritetaan eläintä hakiessa.

Älä vapauta eläintä. Päivisin klo 9 - 21 soita Etelä-Kymenlaakson löytöeläinpäivystykseen 041 310 7741. Saat toimintaohjeet puhelimitse. Yöaikaan (klo 21 - 9) pidä eläin mahdollisuuksien mukaan kotonasi tai etsi sille turvallinen paikka, kunnes päivystys aukeaa. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta pitää eläintä tarvittavaa aikaa, soita 112 ja pyydä...

Ota yhteyttä

  • Päivisin klo 9.00 - 21.00 soittamalla 041 310 7741
  • Ajankohdasta riippumatta
  • Tekstiviestitse 041 310 7741
  • Facebookissa Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistys
  • Sähköpostilla posti@ekeyry.fi