Käyttöehdot

Toimitus- ja käyttöehdot
Voimassa 1.3.2022 alkaen

EKEY Verkkokauppa

EKEY Verkkokauppa, Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistys EKEY ry

Y-tunnus 3084312-1,
Temppelikatu 2,
48700 Kotka

puh. 041 310 7741
verkkokauppa@ekeyry.fi

Ekey myy kannatustuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. (Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron ja tällä hetkellä olemme ALVittomia). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksaminen ja maksutavat

1.6.2022 voimassa olevat maksutavat:

  • Klarnan tarjoamat maksutavat
  • Verkkopankkimaksu
  • Korttimaksu
  • Maksa myöhemmin - 30 päivän ilmainen maksuaika
  • Käteismaksu noudettaessa
  • MobilePay -maksu yhdistyksen pankkitilille

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet toimitus- ja maksutavanvalintasivulla.

Toimitustavat tilatuille tuotteille ovat:

  • nouto eläintalolta
  • postitoimitus

Toimituksesta Postin kautta peritään postikulut asiakkaalta paketin painon mukaan. 

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 3-14 päivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan myös verkkokaupan etusivulla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilatun tuotteen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@ekeyry.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan neljäntoista (14) päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:
EKEY Eläintalo
Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistys EKEY ry
Temppelikatu 2
48700 KOTKA

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 10 euron maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen, tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vioittunut Postissa, on kuljetuksesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.